top of page

Om oss

Cosplay Sjappa ble startet tidlig i 2016, og har med årene vokst med stort engasjement fra både kunder og oss selv. Vi er en hobbybutikk som drives av opp til 3 personer, og møter ofte opp på Cosplay conventions i rogalands området, der vi stiller med stand og viser frem og selger alle våre flotte varer. 

Cosplay Sjappa spesialiserer seg i hovedsak i smykker fra forskjellige medier, men vi har også andre varer, for eksempel nøkkelringer, props og mer. Vi jobber hele tiden med å finne flere nye og spennende varer til å fylle vårt sortiment med, så følg med på vår nettbutikk eller besøk oss på vår neste stand for å få med deg de nyeste varene!

Har du spørsmål, eller har du støtt på problemer? Kanskje du bare lurer på hvor vi har stand neste gang? Bla ned for å finne spørsmål og svar og informasjon om stands pluss mye annet av nyttig informasjon. Takk for besøket!

Spørsmål og svar

Posten.jpg

Hvor lang tid tar det før varen(e) kommer frem?

Alle varer med gratis frakt postes med Posten, og det vil vanligvis ta 4-8 virkedager før varen ankommer din postkasse. Skulle ikke varen ankomme innen to uker, kontakt oss via "Kontakt oss" skjemaet. Varer sendt med HeltHjem ankommer ofte mellom 2-3 dager.

posten (1)2.jpg

Hvor fort blir varen sendt etter kjøp?

Alle varer kjøpt hos oss blir som regel sendt dagen etter kjøp, så lenge varen(e) blir kjøpt før klokken 22:00. Om varen(e) blir kjøpt etter klokken 22:00 kan vi ikke garantere at varen blir sendt dagen etter. Varer blir ikke postet på lørdager og søndager. I travle tider kan det ta litt lenger tid.

posten4.jpeg

Varen(e) jeg kjøpte kom frem skadet, hva gjør jeg?

Skulle ett eller flere av våre produkter komme frem i skadet form ber vi deg ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema under "Kontakt oss".

Om noe kommer frem skadet vil vi be om bilde av skadet produkt og bilde av konvolutten varen ble sendt i.

vipps-rgb-orange-neg.png

Jeg ønsker å betale med Vipps, fungerer dette?

Vi har dessverre ikke mulighet for å ta betalt med vipps automatisk via nettsiden, men dette kan gjøres manuelt av deg som kjøper ved å følge instruksene på denne siden:
https://www.cosplaysjappa.com/vipps

Eventuelt kan du trykke her

frifrakt.png

Er det gratis frakt på alle varer?

Frakt er allerede ferdig beregnet inn i prisen for hver vare, og du slipper derfor å tenke på fraktkostnader hos oss. Om det derimot haster kan du velge HeltHjem som ofte er raskere enn Posten. HeltHjem koster derimot litt ekstra.

45224297_2206384113019528_85108853538448

Når og hvor er vår neste stand?

Per nå er det ikke satt opp noe tid for stand. Vi oppdatere denne posten så snart vi vet noe mer!

bottom of page