Om oss

Cosplay Sjappa ble startet tidlig i 2016, og har med årene vokst med stort engasjement fra både kunder og oss selv. Vi er en hobbybutikk som drives av opp til 3 personer, og møter ofte opp på Cosplay conventions i rogalands området, der vi stiller med stand og viser frem og selger alle våre flotte varer. 

Cosplay Sjappa spesialiserer seg i hovedsak i smykker fra forskjellige medier, men vi har også andre varer, for eksempel nøkkelringer, props og mer. Vi jobber hele tiden med å finne flere nye og spennende varer til å fylle vårt sortiment med, så følg med på vår nettbutikk eller besøk oss på vår neste stand for å få med deg de nyeste varene!

Har du spørsmål, eller har du støtt på problemer? Kanskje du bare lurer på hvor vi har stand neste gang? Bla ned for å finne spørsmål og svar og informasjon om stands pluss mye annet av nyttig informasjon. Takk for besøket!

Spørsmål og svar

Hvor lang tid tar det før varen(e) kommer frem?

Vi sender alle våre varer med Posten, og det vil vanligvis ta 2-4 virkedager før varen ankommer din postkasse. Dette kan variere, men skulle ikke varen ankomme innen en uke, kontakt oss via "Kontakt oss" skjemaet.

Hvor fort blir varen sendt etter kjøp?

Alle varer kjøpt hos oss blir sendt dagen etter kjøp, så lenge varen(e) blir kjøpt før klokken 22:00. Om varen(e) blir kjøpt etter klokken 22:00 kan vi ikke garantere at varen blir sendt dagen etter. Varer blir ikke postet på lørdager og søndager.

Varen(e) jeg kjøpte kom frem skadet, hva gjør jeg?

Skulle ett eller flere av våre produkter komme frem i skadet form ber vi deg ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema under "Kontakt oss".

Om noe kommer frem skadet vil vi be om bilde av skadet produkt og bilde av konvolutten varen ble sendt i.

Jeg ønsker å betale med Vipps, fungerer dette?

Vi har dessverre ikke mulighet for å ta betalt med vipps automatisk via nettsiden, men dette kan gjøres manuelt av deg som kjøper ved å følge instruksene på denne siden:
https://www.cosplaysjappa.com/vipps

Eventuelt kan du trykke her

Er det gratis frakt på alle varer?

Frakt er allerede ferdig beregnet inn i prisen for hver vare, og du slipper derfor å tenke på fraktkostnader hos oss. Vi gjør det enkelt og sier GRATIS FRAKT innen hele Norge!

 

Når og hvor er vår neste stand?

Per nå er det ikke satt opp noe tid for stand. Vi oppdatere denne posten så snart vi vet noe mer!